Massages

Ontspannings

Sport

Hot Stone

Klankschaal

Indiase hoofdmassage

Voet

Taping

Energieboost

De Masseur

Mijn naam is Anje de Lang. De basis van mijn massage ligt in de sportmassage. Begonnen met de Algemene Basis Opleiding bij sport, gevolgd door de opleiding Jeugdwielrentrainer. Na een aantal jaren jeugdwielrenleidster in Apeldoorn te zijn geweest, ben ik verhuisd naar Curaçao. Hier heb ik de opleiding tot sportmasseur gedaan. Na 15 jaar op diverse eilanden op de Antillen te hebben gewoond en gemasseerd, ben ik in Apeldoorn een eigen praktijk gestart.

Hier kreeg ik te maken met kinderen met dyslexie en de daarmee gepaard gaande problemen en belemmeringen. Al zoekende naar oplossingen kwam ik in aanraking met de Touch for Health via Berber Scholten. Touch voor Health is een methode dat door middel van spiertesten, onbalansen in het lichaam opspoort. Met behulp van diverse spierversterkende technieken kunnen deze onbalansen worden opgelost of verminderd.

Toen ik merkte hoeveel profijt de kinderen hadden van deze behandeling, ben ik bij haar de opleidingen Touch for Health I t/m IV gaan volgen. Eenmaal enthousiast voor de Touch for Health kwamen vanzelfsprekend de cursussen Thyatira en de chakracursus op mijn pad. Wat dit inhoudt kunt u onder de desbetreffende hoofdstukken op deze website vinden.

Bij de massage kwam de nadruk steeds meer te liggen op ontspanningsmassage. Aansluitend hierop heb ik nieuwe opleidingen gevolgd, zoals hotstone massage, kruidenstempelmassage, Ayuverdische hoofdmassage, hammam/spons massage, voetmassage en nog steeds volg ik vernieuwende opleidingen op het gebied van massage en de Touch for Health.

Onlangs heb ik  besloten terug te gaan naar de basis. En de kruidenstempel, hammam massage en hot chocolate massage niet meer aan te bieden, zodat de focus nu op Touch for Health en de kern massages ligt. De klankschaalmassage en hotstone massage blijven zeker in mijn pakket. Omdat ik vind dat deze echt wat toevoegen aan het welzijn van de mens.

Dankzij mijn brede achtergrond ben ik in staat om naar de mens als geheel te kijken. Een massage door mij heeft daarom altijd een extra dimensie. Dat moet je gewoon ondervinden.

Tot ziens!
Anje de Lang