Ontspanningsmassage

Deze massage zorgt voor een totale ontspanning, een betere energiehuishouding en een gevoel van welbehagen.

De basis van deze ontspanningsmassage ligt in de sportmassage. Het is een rustige massage en de behandeling gaat als volgt te werk:
U wordt afgedekt met handdoeken (bij alle massages mag u uw slip en/of bh aanhouden).

De algehele massage begint bij de armen, dan de voorkant van de benen en voeten. Hierna keert u zich om en komen de onderkant van de voeten, achterkant benen en de rug en nek aan de beurt. Bij deze massage is de druk niet hard en worden de afvalstoffen op een rustige manier afgevoerd. Op gevoelige plekken waar zich een opeenhoping van afvalstoffen bevindt, wordt de druk heel langzaam opgevoerd, zodat geen pijn ontstaat.

In combinatie met een Touch for Health behandeling heeft u een optimale behandeling die nog dagen (of weken) zijn effect heeft op uw energieniveau en weerstand.

Als extra kunt u de energieboost erbij boeken. Hierbij wordt door middel van de testmethode van Touch for Health gekeken, welke etherische oliën er aan uw basis-massage-olie kunnen worden toegevoegd. Door deze oliën kunnen o.a. bepaalde stressfactoren worden verminderd en onzekerheden positief worden beïnvloed.