Schaduwtesten

Schaduwtesten wordt gebruikt bij mensen of hele kleine kinderen, die zelf niet in staat zijn om te antwoorden. Het is erg eenvoudig om bij bijvoorbeeld huilbaby’s te testen wat er mis kan zijn. We doen dit op de volgende manier, de vader of moeder ligt op de behandeltafel en houdt daarbij de baby vast.

Het testen gebeurt nu via de arm van de moeder. We gaan via de Touch for Health vragen stellen en krijgen via de moeder antwoord. Een veel voorkomend euvel is voeding bij kleine kinderen, vooral bij borstvoeding komen er soms stoffen bij de baby waar hij of zij niet tegen kan. Dit is vaak maar een tijdelijk probleem en hoeft niet te duiden op voedselallergieën etc.

Een kleine aanpassing in het voedingspatroon kan vaak al voldoende zijn om een veel rustiger baby of kind in huis te hebben. Het kan ook op andere gebieden liggen, bijv. aan de structuur (er kan iets bekneld hebben gezeten tijdens de bevalling). In dit geval stuur ik je door. Het kan ook zijn dat er een energie uitwisseling plaatsvindt waardoor de baby/kind onrustig wordt. Iets met de slaapplaats niet helemaal goed is of zelfs een emotie die dwars zit. De Touch for Health biedt vele mogelijkheden op dit gebied.